Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Hei kaikille!

Päätin perustaa blogin, jossa tulen käsittelemään yrityksen perustamiseen ja sen hallinnointiin liittyviä asioita. Käytännön yrityksen pyörittämisestä käsittelen muun muassa yrityksen markkinointia sekä kirjanpitoa. Kirjoitan myös sijoittamisesta ja säästämisestä sekä yleisesti taloudesta. Kirjoitan eri aiheista sitä mukaa, kun ne ovat itselleni ajankohtaisia.

Sain inspiraation tästä aihealueesta, kun aloin itse tutkimaan yrityksen perustamiseen liittyviä asioita puolisen vuotta sitten. Huomasin, että käytännön toimista on melko huonosti tietoa tarjolla. Iso osa yrityksen perustamista käsittelevistä kirjoista painottaa yrityksen strategiaa ja suunnittelua. Itselleni nuo asiat olivat melko selviä, joten halusin vain selkeitä ohjeita yrityksen perustamiseen liittyvistä toimista. Viranomaisilmoitukset ja erilaiset rekisterit tuntuivat todella pahoilta möröiltä, vaikka tällaiselle yksinyrittäjälle byrokratia on melko yksinkertaista ja suoraviivaista.

Opiskelen ensimmäistä vuotta kauppatieteiden kandidaatin ja maisterin tutkintoa, joten blogi toimii hyvänä oppimisväylänä myös itselleni. Suoritan ensimmäisen lukuvuoden aikana puolet laskentatoimen kandidaatin tutkinnosta, joten kehityn näissä asioissa hyvää vauhtia blogin edetessä.

Hyviä joulun välipäiviä kaikille!

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

2 thoughts on “Avaus”

  1. Hei. Hienoa että teit tällaisen blogin. Yrittäjyyttä joskus itekin miettinyt mutta ne oikeat käytännön vinkit ovat tosiaan melko kiven alla. Toivottavasti jaksat kirjoittaa aiheesta pidemmänkin aikaa. 🙂

    1. Yritysvinkit

      Moi ja kiitos kommentista! Aihealue on sen verran mielenkiintoinen, että enköhän jaksa kirjoittaa. Päivitystahtiin tosin pitäisi kiinnittää huomiota, tänäänkin oli ehtinyt kulua jo lähes kaksi viikkoa edellisestä päivityksestä.

Leave a Comment

Your email address will not be published.