Valmennukset

Näytetään ainoa tulos

 • Tee yrityksen kirjanpito itse - videovalmennus

  Tee yrityksen kirjanpito itse

  29,00 

  Valmennuksessa näytetään kuinka yrityksen kirjanpito tehdään itse sähköisen kirjanpito-ohjelmiston avulla. Valmennuksen päätteeksi esimerkkikirjauksista muodostetaan arvonlisäveroilmoitus, joka lähetetään verottajalle. Kirjanpitolaista ja hyvästä kirjanpitotavasta tuodaan esille kaikista tärkein tieto. Kahdenkertaisen kirjanpidon tekniikan selventäminen on myös tärkeä osa kurssin sisältöä. Valmennuksessa annetaan selkeät ohjeet, joiden perusteella voidaan päättää, tehdäänkö kirjaus debettiin vai kredittiin.

  Valmennus on suunnattu erityisesti yrittäjille, jotka haluavat oppia kirjanpidon tekemisen itse. Yhtiömuodolla ei ole väliä, vaan materiaali soveltuu sekä toiminimen (yksityinen elinkeinonharjoittaja) että osakeyhtiön kautta liiketoimintaansa pyörittäville. Yrittäjien lisäksi valmennuksesta on apua kaupallisen alan opiskelijoille, jotka haluavat nähdä kuinka kirjanpito oikeasti tehdään käytännön tasolla.

  Idea valmennuksesta on syntynyt valmentajan omasta tarpeesta:

  ”Halusin tehdä ensimmäisen yritykseni kirjanpidon itse, sillä toiminta oli sivutoimista ja hyvin pienimuotoista. Vaikka opiskelin itse kauppatieteitä yliopistolla, oli alkuvaiheen selvittelyssä aivan valtavasti työtä. Käytännön ohjeita en saanut mistään, vaikka monesta paikasta niitä yritinkin tiedustella. Videovalmennuksen tarkoituksena on antaa vastaus kaikkiin avoimiin kysymyksiin, joihin en itse tuolloin löytänyt vastausta. En varmastikaan ole ainoa, joka teoreettisen lähestymistavan lisäksi haluaisi nähdä oikeasti käytännön tasolla, miten yrityksen kirjanpito ja erilaiset lakisääteiset ilmoitukset tehdään.”